DocuSign-toepassingskit | Knowledge Market

DocuSign-toepassingskit

Het is gemakkelijk om te beslissen een nieuwe digitale tool te gaan gebruiken, maar om de tool dan ook binnen het hele bedrijf toe te passen, is een ander verhaal. Deze kit is speciaal ontworpen om gebruikers in staat te stellen en te motiveren hun Docusign Agreement Cloud-traject een boost te geven. Of u nu bezig bent met het voorbereiden, ondertekenen, reageren op of het beheren van documenten, deze materialen helpen u Docusign binnen uw organisatie uit te rollen en uw digitale transformatie op de juiste manier te beginnen. En als extra bonus kan alles hier eenvoudig worden aangepast met uw bedrijfslogo.

Lees de beschrijvingen van de functionaliteiten en selecteer "Click here to view" (Klik hier om te bekijken) onderaan de pagina om het zip-bestand van de DocuSign-toepassingskit te downloaden.

FUNCTIONALITEIT 1
Introductie van DocuSign-e-mails

Deze drie inleidende sjablonen geven gebruikers een snelle achtergrond van hun aanstaande implementatie van de Docusign Agreement Cloud. Elke e-mail geeft uitleg over hoe uw bedrijf de Agreement Cloud gebruikt, hoe gebruikers hiervan kunnen profiteren en wie de contactpersoon is voor meer informatie. We raden u aan deze e-mails in fasen te versturen. In het eerste sjabloon worden eindgebruikers geïnformeerd dat Docusign binnenkort wordt geïmplementeerd en worden zij uitgenodigd om meer te leren over de mogelijkheden die voor hen beschikbaar zijn met deze nieuwe digitale oplossing. Het tweede sjabloon is een aankondiging dat de eerste use-case officieel live is gegaan. Het derde sjabloon is ontworpen voor het aantrekken van uitvoerende sponsoren en om andere belangrijke 'intensieve gebruikers' te betrekken bij het ondersteunen van toekomstige initiatieven. We raden u aan deze sjablonen te uploaden in Docusign wanneer u gaat versturen naar uw eindgebruikers zodat zij kunnen zien hoe eenvoudig het is om te gebruiken.

FUNCTIONALITEIT 2
DocuSign-merkfunctionaliteiten

Gebruik de officiële Docusign logo's, bannerafbeeldingen en webtegels op het intranet van uw bedrijf, in interne e-mails of wanneer u een online aankondiging of herinnering wilt sturen naar het hele bedrijf.

FUNCTIONALITEIT 3
Snelle referentiegids

We raden u aan deze 'spiekbriefjes' te versturen naar al uw eindgebruikers zodat zij een referentiedocument hebben over de basisfuncties van Docusign eSignature. Deze uploaden op de intranetsite van uw bedrijf zodat deze makkelijk kunnen worden geraadpleegd, zal ook helpen bij het verminderen van bepaalde vragen die u kunt krijgen over toekomstige releases.

FUNCTIONALITEIT 4
Selfservice trainingsmodule

Omdat de behoeften van elk bedrijf anders zijn, hebben we een flexibele training-starterskit opgenomen. U kunt deze PowerPoint-training verder uitbouwen op basis van de manier waarop u de Docusign Agreement Cloud wilt gaan gebruiken.

Click here to view

------------------------------------------------------------------------------------